Тіло харків’янина знайшли у Тисі (ВІДЕО)

У Тисі виявили тіло чоловіка – це мешканець Харкова

Про виявлення у річці Тиса тіла людини прикордонникам повідомили румунські колеги. Потопельником виявився 33-річний харківʼянин. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби України.

Від початку повномасштабного вторгнення це вже 22 випадок загибелі чоловіків, що намагаються подолати річку.


Раніше портал "Коментарі" повідомляли:

У Харкові затримано жінку, яка за 4000 доларів США "вирішувала питання" про оформлення фейкової інвалідності військовозобовʼязаним У 2023 році харківʼянка розробила схему "допомоги" ухилянтам.

За гроші вона організувала процес оформлення фальсифікованої документації у медичних установах Харківщини. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. За 4000 доларів США підозрювана домовлялась з лікарнями про те, щоб "клієнтів" записували на стаціонарне лікування до медичного закладу. У подальшому чоловікам оформлювали "групу інвалідності" під ключ.

Читайте також:

Люди втратили будинок та придбали новий теж на Харківщині: подробиці

За програмою "єВідновлення" родина Щуковських отримала сертифікат на придбання нової оселі. Будинок, де проживав їхній син разом зі своєю дружиною та маленькою дитиною, росіяни знищили авіаударами під час відступу з Куп’янщини.

Мешканців Харківщини попередили: що буде відбуватися

Мешканців Харківщини сьогодні попередили про можливі вибухи, які буде чутно у деяких громадах. Це триває розмінування та контрольовані підриви боєприпасів саперами. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Харківську ОВА та Балаклійську МВА. Подробиці – за посиланням.

Читайте также