Евакуацію мешканців багатоповерхового будинку провели у Харкові: що сталося (ФОТО)

Що сталося в одному з багатоповерхових будинків у Харкові

Пожежа у багатоповерховому будинку забрала життя двох людей - інших мешканців довелося евакуювати. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області. 

Займання сталося 24 березня о 20:32 у 12-поверховому житловому будинку на пр. Перемоги у Харкові. На першому поверсі горіла одна з квартир.

У ДСНС повідомили, що на час прибуття рятувальників горіли домашні речі та меблі в даній квартирі на площі близько 30 кв.м. Осередок займання знаходився на кухні, там вогнеборці знайшли тіло загиблої 78-річної жінки. Внаслідок горіння була сильно задимлена сходова клітина. Вогнеборці перевірили будинок і між 5-м і 6-м поверхами виявили тіло ще одного загиблого. Ним виявився чоловік 2004 року народження. 

Рятувальники в ході подальшої рятувальної операції з вікна 2-го поверху врятували 31-річну жінку з 2-річною дитиною. Для цього застосували висувну пожежну драбину. Ще 10 мешканців довелося евакуювати.

Пожежу локалізували о 20:59 та 22:04 ліквідували повністю. “З родичами загиблих працював психолог ДСНС, надаючи їм психологічну підтримку. Причина виникнення загоряння встановлюється”, - зазначили у службі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що розповів харківський міський голова Ігор Терехов про евакуацію харків'ян. За його словами, попри ворожі атаки про евакуацію з міста не йдеться. Що робити містянам - читайте за посиланням.

А тим часом у Харкові та області введений в дію графік погодинних відключень електропостачання. Графік діятиме щонайменше тиждень. Де та коли вимикають світло, можна дізнатися за посиланням


Читайте также