Мешканці Харківщини продавали товар під брендами відомих марок (ФОТО)

Яке покарання загрожує порушникам

Поліцейські у Харківській області виявили "підпільне виробництво цигарок”, складу та канали збуту продукції. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції повідомили, що було вилучено цигарок майже на мільйон гривень - продукцію продавали без марок акцизного збору.

“Місцеві мешканці збували  товар на території Чугуївського  району під брендами відомих марок”, - пояснили у поліції.

Слідчі, оперативники та дільничні офіцери поліції Чугуївського районного управління 21 березня провели одночасно чотири санкціоновані обшуки. Перевірки провели за місцем знаходження "підпільного виробництва цигарок", складу, а також каналів збуту. 

В ході обшуків поліцейські вилучили:

  • понад вісім тисяч пачок цигарок іноземних марок, у тому числі невизначеного походження, 

  • чорнові записи,

  • приладдя для виготовлення цигарок,

  • гільзи для фасування,

  • коробки з розсипним тютюном.

“За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України. За правопорушення збувачам контрафакту загрожує до п’яти років ув’язнення з конфіскацією та знищенням незаконно вироблених або придбаних товарів”, - уточнили у поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові провели перевірки об'єктів торгівлі та вилучили товар без акцизних марок. Що загрожує порушникам, читайте за посиланням.

У Харкові провели перевірки в одному з районів Харкова. Що виявила комісія, читайте тут

Читайте также