У Харкові перевіряють заклади торгівлі та вилучають товар: порушників штрафуватимуть

Який штраф загрожує порушнику в Харкові

У Немишлянському районі Харкова правоохоронці виявили порушення правил торгівлі тютюновими виробами - поліцейські вилучили безакцизний товар. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Відпрацювання території провели дільничні офіцери поліції сектору превенції відділу поліції  №2 ХРУП №2 19 березня. Під час проведення заходів правоохоронці виявили та вилучили 2284 пачки цигарок, які не мали акцизних марок.

Працівники поліції щодо порушника склали протокол за ч. 1 ст. 156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Відповідно до статті передбачені санкції у вигляді накладення штрафу від 200 до 600 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі та виручки, одержаної від продажу предметів торгівлі (від 3400 гривень до 10 200 гривень).

“Адміністративні матеріали направлені до Фрунзенського районного суду для розгляду і прийняття рішення відповідно до чинного законодавства”, - зазначили у поліції. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харківській області активізувалися шахраї. Телефонні аферисти видурили у літньої жінки майже 120 тисяч гривень. Використали класичну схему. Що сталося та як відреагувала поліція, читайте за посиланням.

Також у Харківській області сталася трагедія - під час сварки до смерті забили чоловіка. Детальніше про це можна дізнатися тут.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться