У Харківській області підірвалась техніка: подробиці (ФОТО)

Що відомо про випадки підриву техніки

У Харківській області продовжують розміновувати території. Однак на мінах підривається і цивільна техніка, і техніка для розмінування. Відразу два випадки підриву на ВНП сталося 25 березня, повідомляє портал "Коментарі".

У поліції Харківської області зазначили, що на території Донецької громади на вибуховому предметі підірвався тракторист - обставини події розслідують. 

Щодо подробиці, то під час польових робіт водій трактора наїхав на невстановлений вибуховий пристрій, який здетонував. Тілесні ушкодження отримав 52-річний чоловік. 

“За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України”, - уточнили у поліції.

А за інформацією Головного управління ДСНС України у Харківській області на Харківщині підірвалася машина механізованого розмінування.

Подія трапилася під час проведення робіт з очищення території від ворожих вибухонебезпечних предметів Ізюмському районі.

Унаслідок підриву на протитанковій міні у машини механізованого розмінування GCS-200 пошкоджено робочий орган - ротор.

“На щастя, постраждалих немає. І це - головне! Адже техніку можна відремонтувати, а людське життя - безцінне!”, - зазначили у ДСНС.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові напередодні сталася пожежа у багатоповерховому будинку. Внаслідок займання рятувальники евакуювали мешканців. Однак не обійшлося без жертв. Детальніше про причини та наслідки пожежі читайте за посиланням.

Також через складну ситуацію з електропостачанням у Харкові та області ввели графік погодинних відключень світла.  Детальніше про ситуацію в Харкові після масованого обстрілу читайте за посиланням.



Читайте также