У полі на Харківщині було гучно: що сталося (ФОТО)

У поліції звернулися до мешканців Харківщини

Ситуація з мінуваннями територій Харківщини залишається складною - попри попередження та роботи з розмінування трапляються підриви на вибухових пристроях. У понеділок, 15 квітня, території Донецької громади Харківщини на вибуховому предметі підірвався тракторист. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліцію Харківської області. 

У поліції уточнили, що 55-річний чоловік наїхав трактором на невстановлений вибуховий пристрій під час польових робіт, внаслідок чого пристрій здетонував. Водій від госпіталізації відмовився, а транспортний засіб отримав механічні пошкодження.

Повідомлення про подію в полі поблизу села Явірське надійшло до чергової частини відділу поліції № 1 Ізюмського РУП ГУНП в Харківській області 15 квітня.

Слідчими вирішується питання щодо внесення даного факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

“Шановні громадяни, вкотре нагадуємо вам, що мінна небезпека на сьогодні є дуже високою на деокупованій території та у населених пунктах, де велись активні бойові дії. Будьте уважні! Не підходьте та не торкайтеся вибухових пристроїв. У разі виявлення небезпечного предмета телефонуйте на спеціальні лінії “101”, “102”, - наголосили в поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Слобожанському лісовому офісі розповіли, які зміни запровадили в лісах через високу загрозу пожежної небезпеки

Читайте також, про результати перевірок, які проводять правоохоронці. За добу до поліції потрапили 100 осіб. Детальніше про ситуацію читайте за посиланням.


Читайте также