Люди в місті на Харківщині залишилися без світла після «прильотів»

У Чугуєві відновлюють електропостачання після обстрілу

Внаслідок ранкового ворожого обстрілу 22 травня в центрі Чугуєва без світла залишився 381 споживач. Як повідомив начальник Чугуївського району електричних мереж Андрій Семенов, пошкоджень зазнала повітряна лінія 0,4 кВ, а також трансформаторна підстанція: будівельна частина та електрообладнання, інформує портал "Коментарі".

"Наші фахівці та спецтехніка на місці. Електричне обладнання сьогодні відновимо. Щодо будівельної частини підстанції, потрібне обстеження спеціалістів, які будуть вирішувати питання ремонту. До кінця дня плануємо відновити повітряну лінію та заживити всіх знеструмлених споживачів", - зазначив начальник РЕМ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Водієві тролейбуса ампутували кінцівки через обстріл Харкова

22 травня близько 13:50 зс рф завдали авіаудари по Харкову. Російська армія вдарила по місту двома УМПБ Д30-СН. Удари були завдані з території бєлгородської області рф. Про це повідомив керівник Харківської обласної прокуратури Олександр Фільчаков, інформує портал "Коментарі".

У Шевченківському районі зафіксовано влучання біля входу у кафе. Пошкоджено автомобілі, житлові будинки, автомийку, магазини тощо. Наразі відомо про десятьох постраждалих, медики надають їм допомогу. Один з поранених — водій тролейбуса — перебуває у тяжкому стані. Під час вибуху він був біля епіцентру влучання. Потерпілому ампутовано дві ніжніх кінцівки.

У Холодногірському районі внаслідок ворожого авіаудару зруйновано цивільне підприємство.

Читайте також: У Харківському університеті попрощалися з викладачем

18 травня пішов з життя доцент кафедри теоретичної та прикладної інформатики факультету математики і інформатики Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна Григорій Курінний. Про це повідомила пресслужба університету, інформує портал "Коментарі".

Григорій Чарльзович був математиком, висококваліфікованим фахівцем у галузі алгебри та математичної логіки й неординарною людиною. Про життєвий шлях та фото – за посиланням.

Читайте также