Окупанти продовжують бити по Харківщині: є загиблі та поранені

Ворог продовжує бити по цивільному населенню в Харківській області

3 червня близько 00:29 війська рф вдарили близько 5 ракетам по Слобожанській ТГ Чугуївського району. Здійснено  ракетний обстріл, в результаті сталося влучання на територію бази відпочинку. Пошкодженні будинки. Один чоловік загинув. Ще один чоловік та жінка дістали поранень. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

20:30 Ізюмський р-н, Борівська ТГ, с. Борова.  Внаслідок влучання ворожого БПЛА горів житловий будинок.

17:10 Харківський р-н, Циркунівська ТГ, с. Черкаські Тишки. Внаслідок обстрілу горіла господарча споруда.

10:20 м. Вовчанськ. Під час вибуху вибухонебезпечного предмету отримав поранення цивільний чоловік. Госпіталізований.

10:00 Ізюмський р-н, с. Борівська Андріївка. Внаслідок обстрілу КАБ пошкоджено приватний будинок з подальшим загорянням. Постраждали дві людини.

2 червня 09:18 Чугуївський р-н, смт Старий Салтів. Внаслідок обстрілу пошкоджено цивільний автомобіль. Постраждали дві людини.

"На Харківському напрямку від початку доби відбувалося два бойових зіткнення. Відбито атаки противника в районах сіл Липці і Стариця. Ситуація контрольована, наші воіни діють активно, завдають ворогу втрат.

На Купʼянському напрямку відбулося шість боєзіткнень. Всі атаки російських загарбників відбито у районах населених пунктів Дружелюбівка та Невське", – зазначив голова ХОВА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

ЗСУ почали бити по території рф західною зброєю – військові

У зв’язку з наданням дозволу на застосування всієї номенклатури озброєння по території РФ, ЗСУ почали вражати ті місця, де противник тримає свої резерви, де накопичує легкоброньовану та броньовану техніку. Про це в етері національного телемарафону повідомив командир батальйону “Ахіллес” 92-ї ОШБр Юрій Федоренко.

Він зазначив, що з цих місць ворог проводить ураження, зокрема, міста Харкова, використовуючи установки С-300 та С-400 та має величезну кількість різних засобів радіоелектронної боротьби, радіоелектронної розвідки, ППО тощо. Подробиці – за посиланням.

Читайте также