У Харкові «зоозахисник» труїв собак: комунальники звернулися до поліції

Кожен сигнал про ймовірне отруєння собак перевірявся та розслідувався працівниками

До фахівців КП "Центр поводження з тваринами" звернулася харків’янка, чий собака загинув після того, як підібрав на вулиці шматочок їжі. У ній були заховані пігулки. Загалом відомо про загибель ще шістьох собак внаслідок таких дій. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Харківський догхантер виявився "зоозахисником". Чоловік підгодовував, лікував, стерелізував і прилаштовував у родини бездомних котів. Крім ліків для тварин і корму, поліцейські виявили в громадянина ковбасні вироби, нашпиговані таблетками.

КП "Центр поводження з тваринами" звернулося до правоохоронних органів з відповідною заявою і готове надати всебічну підтримку власникам собак, які постраждали, в межах чинного законодавства.

У міськраді зазначають, що в Харкові вперше з 2009 року було підтверджено випадок догхантерства.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Паркування для оленів: як у Харкові жартують над невдалими водіями

У Харкові, як і в багатьох інших великих містах є проблема з парковками, а саме з правильністю паркувань авто. Деякі водії нехтують правилами дорожнього руху, ставлячи свої автівки на газонах, бордюрах, перед під’їздами, перекриваючи виїзд та проїзд комунальній техніці.

В одному з місцевих пабліків з’явилося фото з новими "дорожніми знаками" на вулиці Дарвіна.

"Тепер оленям офіційно дозволили там паркуватися", – підписав автор допису. Фото – за посиланням.

Читайте також: Чому українці сидять годинами без світла і хто на цьому заробляє

Досить дивне питання – чому українцям не вистачає електроенергії, і вони змушені жити у графіку "2 по 2", тобто 2 години зі світлом і дві без, і це якщо дуже пощастить. Здавалося б, відповідь очевидна – тому що ракетні атаки росіян ведуться на об'єкти енергетики. Але при цьому наймасовіша атака по українській енергетиці цього року припала на 22 березня, коли були знищені або виведені з ладу електростанції від Харкова до Львова.

Подробиці – за посиланням.

Читайте также