15 тисяч гривень харків’янка пропонувала поліцейським: що сталося на Академіка Павлова

Чоловік не захотів відповідати за своє правопорушення

Вчора, близько 18-ї годині, на вулиці Академіка Павлова патрульні зупинили авто Volkswagen для перевірки. Під час спілкування інспектори виявили у керманича ознаки алкогольного сп'яніння. Інспектори запропонували громадянину пройти відповідний огляд, на що він погодився. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Огляд на стан сп'яніння чоловік пройшов за допомогою приладу "Драгер", результат якого склав 1.77 проміле. З результатом огляду водій був не згоден, а на пропозицію пройти повторний огляд у медичному закладі чоловік відмовився.

Під час складання адміністративних матеріалів пасажирка авто Volkswagen почала пропонувати патрульним неправомірну вигоду у сумі 15 000 гривень за непритягнення водія до відповідальності. На неодноразові попередження про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди громадянка не реагувала.

Для фіксації обставин події поліцейські викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Патрульні відсторонили водія від керування та склали на нього адміністративний протокол за ч.1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп‘яніння) КУпАП.



Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині видаватимуть хліб та продуктову допомогу

Завтра на Харківщині планується видача хліба, яку проводить БО "Мережа 100 відсотків життя" м. Харків". Видача допомоги буде проводитися для усіх мешканців та ВПО, які зареєстровані та фактично проживають у громаді.

Також Товариство Червоного Хреста України буде надавати гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів для людей, які евакуювалися з небезпечних громад, у Харкові. Де та коли можна отримати допомогу – читайте за посиланням.

Читайте також: Ворог буде шукати нові можливості "входу" в область – коментар ХОВА

Ворожа армія продовжує наступати в Харківській області та не відмовляється від своїх планів окупувати населені пункти області. Про це в етері національного телемарафону повідомив заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов, інформує портал "Коментарі". Що робиться в області зараз – читайте за посиланням.

Читайте также