400 доларів пропонував харків’янин патрульним: за що хотів відкупитися

Водій з ознаками алкогольного сп'яніння пропонував патрульним неправомірну вигоду у сумі 400 доларів США

Вчора, близько 23-ї години ночі, на вулиці Єдності у Харкові патрульні зупинили авто ACURA для перевірки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Під час спілкування інспектори виявили у водія ознаки алкогольного сп'яніння. Інспектори запропонували громадянину пройти відповідний огляд, на що він відмовився.

Інспектори повідомили громадянину, що відносно нього будуть складені відповідні адміністративні матеріали. Керманич, своєю чергою, почав пропонувати поліцейським неправомірну вигоду у сумі 400 доларів США "За не складання матеріалів".

На попередження про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди громадянин не реагував, тому на місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Водій і надалі не реагував на попередження інспекторів та вирішив залишити гроші у службовому авто. Оцінку його діям нададуть слідчі.

Патрульні відсторонили водія від керування та склали на нього адміністративний протокол за ч.1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині проєктують укриття вдвічі дорожче, ніж школу в Харкові – ХАЦ

Відділ освіти Валківської міськради оголосив торги на проєкт будівництва протирадіаційного укриття для Шарівського ліцею. Очікувана вартість проєктних робіт становить 2,6 млн грн, що вдвічі дорожче, ніж вартість проєктних робіт першої “підземної” школи у Харкові.

У Харкові квартиру вартістю у півмільйона забрали у власність громади

Після смерті власниці у квітні 2020 року, за відсутності спадкоємців, вказана нерухомість підлягала переходу у власність Харківської міської територіальної громади за правилами відумерлої спадщини, відповідно до ст. 1277 ЦК України. Вартість вказаної квартири складає понад півмійльона гривень. Якою була схема шахраїв – читайте за посиланням.

Читайте также