На Харківщині у поліції опинилося 80 людей: що відбувається

Людей доставили для перевірки у територіальні підрозділи

Працівники поліції Харківщини за добу отримали 1195 викликів від громадян. Всі звернення оперативно опрацьовані. Більшість з них стосувалися фактів порушення законів та звичаїв війни, привласнення чужого майна, шахрайств, незаконного обігу наркотиків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 80 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевіряють транспортні засоби.

В ході відпрацювання території у Харкові поліцейські викрили 2 громадян у незаконному обігу наркотичних речовин. У порушників вилучили заборонені речовини.

Минулої доби на території Харківщини сталося 25 дорожньо-транспортних пригод, в яких три людини загинули, 12 громадян отримали травми.

Поліцейські склали 12 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху: 4 - за керування автомобілями у стані сп’яніння, 3 – за керування автомобілями без відповідних документів, 5 – за перевищення швидкості.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові сталася ДТП з підлітками

Неповнолітні отримали забої та садна. Їм надана медична допомога. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Подія сталася 7 липня близько 20:15 по вулиці Свистунівській.

Водій автомобіля "ВАЗ 2103" здійснив наїзд на неповнолітнього велосипедиста, який віз пасажира. Хлопців 16 та 11 років доставили в лікарню.

Читайте также