Через обстріл Харкова постраждав восьмимісячний хлопчик (ФОТО)

«Іскандером» окупанти вдарили по центру Харкова

6 серпня близько 9:50 до поліції росіяни вдарили по центру Харкова, попередньо, ракетою "Іскандер".

Зазнали руйнувань будівлі, поліклініка, пошкоджені фасади, вікна житлових будинків, щонайменше 25 цивільних автомобілів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Внаслідок обстрілу постраждали вісім цивільних громадян: шість жінок, чоловік, восьмимісячний хлопчик.

Працівники слідчо-оперативних груп, криміналісти, спеціалісти вибухотехнічного управління надають допомогу громадянам, вилучають уламки боєприпасу та документують злочин проти мирного населення.

На місці обстрілу виникла пожежа. З-під завалів надзвичайники врятували 5 осіб. Вогнеборці продовжують ліквідацію пожежі, тривають аварійно-рятувальні роботи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У прокуратурі Харкова повідомили про стан постраждалих та руйнування

О 09:55 було нанесено ракетний удар по центральній частині міста Харків, а саме по Шевченківському району. Попередньо, удар було нанесено ракетою "Іскандер" з території рф. Про це повідомив речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко, інформує портал "Коментарі".

Наразі продовжується збір інформації про травмованих, а також правоохоронцями та вибухотехніками ведуться роботи з вилучення уламків боєприпаси для точного встановлення, чим саме били по місту.

Внаслідок вибуху в семи багатоквартирних будинках, офісних приміщеннях було пошкоджено фасади та вибито вікна.

В одній з будівель, куди було здійснено влучання, можуть знаходитися люди під завалами, зазначив речник прокуратури.

Читайте также