У Харкові біля розважального закладу стався конфлікт: винуватцю загрожує строк

У Харкові слідчі повідомили про підозру чоловіку, який завдав тяжких тілесних ушкоджень незнайомцю

Інформація про побиття чоловіка надійшла до Харківського районного управління поліції № 3 ввечері 5 серпня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.


В ході проведених оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що біля розважального закладу між 44-річним потерпілим та порушником раптово виник конфлікт. Під час сварки зловмисник завдав потерпілому кілька ударів по голові дерев’яною палицею. Нападником виявився 42-річний раніше судимий місцевий житель.

6 серпня слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Під Харковом чоловік розстріляв друзів з АК-47

Трагічна подія сталась 3 серпня цього року в селищі Пісочин. За даними слідства, троє чоловіків разом вживали алкогольні напої на території гаражного кооперативу. Між ними виник конфлікт, у ході якого підозрюваний схопив автомат АК-74, заряджений бойовими патронами, який мав при собі, і здійснив не менше 14 пострілів у бік своїх опонентів.

Від отриманих травм 43-річний та 58-річний чоловіки загинули на місці. Зловмисник втік з місця злочину, однак правоохоронці оперативно встановили його особу та затримали.

Читайте також: 15 липня 2024 року до правоохоронців звернулась мешканка Харкова із заявою про зникнення своєї 20-ти річної сестри.

У ході розшуків правоохоронці з’ясували, що дівчина перебувала в одній компанії з 35-річним чоловіком, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності.

Встановлено, що між чоловіком і дівчиною виникла сварка, у ході якої зловмисник, маючи фізичну перевагу, став душити потерпілу, поки вона не перестала подавати ознаки життя. Фото дівчини та кому писав вбивця після її смерті – дивіться за посиланням.

Читайте также