На Харківщині ворог обстріляв швидкі: постраждало вісім автівок

Окупанти завдали ударів по медикам екстреної допомоги на Харківщині

Учора, 8 серпня, окупанти завдали ударів по Куп’янщині, унаслідок чого постраждало 8 автівок Купʼянського відділення та ППБ Борова, також постраждало приміщення дислокації бригад ЕМД. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КНП ХОР "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф".

"Це жахливо і вкотре підкреслює цинізм та жорстокість російського агресора. На жаль, такі атаки на медичні заклади зокрема на службу екстреної медичної допомоги стало сумною реальністю в умовах війни. Працівники екстренки, які щоденно рятують життя, опиняються під ударами.

На щастя наші співробітники були у сховищі - ніхто не постраждав", – написали у медзакладі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Вночі у Харкові та області було чутно вибухи: де сталися прильоти

Учора вночі та сьогодні зранку ворог активно обстрілював населені пункти, поблизу із Харковом. Через влучання є поранені серед місцевих мешканців. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі". Жахливі фото – дивіться за посиланням.

Читайте також: На Харківщині окупанти мають низький морально-психічний стан – ОТУ "Харків"

На Харківському напрямку обстановка суттєвих змін не зазнала, окупанти продовжують атакувати позиції Сил оборони України. Про це у ранковому зведенні повідомили в оперативно-тактичному угрупуванні (ОТУ) "Харків", інформує портал "Коментарі".

У Вовчанську ворог здійснює підготовку до проведення штурмових дій в кварталі багатоповерхової забудови та у районі Агрегатного заводу. З цією метою противник залучив додатковий особовий склад загону "Шторм" 153-го танкового полку 47-ї танкової дивізії, провів заходи логістичного забезпечення.

В районі населеного пункту Глибоке ворог здійснював мінування місцевості. В підрозділах 155-ї окремої бригади морської піхоти ТОФ, що задіяні на даному напрямку, відмічається низький  морально-психічний стан.

Читайте также