На Харківщині окупанти намагаються залишити мешканців без газу

У області пошкоджена районна газова дільниця та газопроводи житлових будинків

Внаслідок обстрілів ворогом житлового сектору у Харківській області пошкоджено приміщення однієї з районних газових дільниць. У іншій громаді – спецтранспорт газовиків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської філії "Газмережі".


Не зважаючи на це, фахівці Харківської філії "Газмережі" продовжують робити все можливе аби люди, що постраждали від агресії рф, були забезпечені енергоресурсом.

Минулого тижня ворожі снаряди залишили без газопостачання більше 500 родин. Наразі подача газу відновлена до 496 осель. Частину ремонтів у багатоквартирних та приватних будинках вдалось провести без відключення домівок.

Локалізація аварій проведена у трьох районах області – Богодухівському, Ізюмському, Куп’янському.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові та області ввели графік відключення світла з 10 по 16 серпня

Наразі ситуація в Об'єднаній енергосистемі України стабільна, що дає можливість не застосовувати графік погодинних відключень (ГПВ). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

Проте енергетики звертають увагу на те, що у разі необхідності ГПВ може бути введений за розпорядженням НЕК "Укренерго". При зміні ситуації – про застосування заходів обмеження електропостачання в Харкові та Харківській області буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, червоним кольором виділено години без світла для вашої групи, жовтим - години, в які електроенергія може зникнути через оперативні перемикання. Зеленим кольором позначено період, у який світло буде за умови стабільної ситуації в енергосистемі. Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете про це дізнатися за посиланням.

Читайте также