На Харківщині стався сильний вибух газу: є загиблі

Поліція встановлює обставини вибуху газового балона у селищі Золочів

Сьогодні, 13 серпня близько 10:00 в селищі Золочів під час необережного підключення газового балона стався вибух. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції № 2 Богодухівського районного відділу поліції.

Попередньо встановлено, що 57-річний господар будинку під’єднав газовий балон в літній кухні, а його товариш за допомогою сірників вирішив перевірити чи не виходить газ з балона. Стався вибух. 65-річний чоловік загинув, власник оселі отримав тілесні ушкодження. Постраждалого доставили до лікарні.

Всі обставини події встановлюються.

За даними рятувальників ДСНС, на момент їх прибуття вогонь охопив площу у 50 м кв. Горіла літня кухня. Локалізація вогню відбулась о 10:40, ліквідація – об 11:00. На місці події працювали 3 одиниці техніки та 10 осіб особового складу ДСНС.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині смертельно хворий кіт покусав чоловіка

Мешканець Люботина 29 липня виявив у свого кота захворювання, яке проявлялося слинотечею та блювотою. Господар одразу почав надавати тварині допомогу самостійно, але стан кота не покращувався. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ГУ Держпродспоживслужби Харківщини. Коли господар давав тварині ліки 31 липня, кіт його укусив. Того ж дня чоловік звернувся до медичного закладу. 2 серпня власник кота звернувся до Люботинської дільниці ветеринарної медицини. Тварину оглянули та поставили на облік через підозру захворювання на сказ. Наступного дня кіт помер. Що тепер робиться у місті – читайте за посиланням.

Читайте также