Окупанти скинули дрон на авто медиків та цивільних: є загиблі та поранені

Ворог вбив медиків-волонтерів на Харківщині

Окупанти скинули декілька FPV – дронів на Харківщині на автівки медиків та цивільних громадян. Медики не вижили. Про це повідомив начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов, інформує портал "Коментарі".

"В селищі Білий Колодязь росіяни атакували машину медичного батальйону “Госпітальєри”. Загинули двоє медиків – чоловік та жінка, які були в автомобілі.

Вибухом з російського безпілотника зачепило також автівку цивільних, яка їхала в тому ж напрямку. Там було троє людей, всі вони поранені", – написав головний слідчий області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти влучили по пункту отримання гуманітарної допомоги: є постраждалі

14 серпня військові рф завдали удар безпілотником по центральній частині міста Куп’янськ. Зафіксовано влучання в пункт отримання гуманітарної допомоги. Вибухові поранення отримав 64-річний чоловік. Госпіталізований до лікарні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, криміналісти та вибухотехніки. За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України. Фото – за посиланням.

Читайте також: Дві танкові колони окупантів штурмували українців на Харківщині (ВІДЕО)

13 серпня о 6 ранку противник здійснив спроби провести штурмові дії позиції 13 бригади НГУ  “Хартія” на напрямку Пильне-Липці і Пильне-Глибоке. Хартійці своєчасно виявили та впевнено відбили штурм, завдавши противнику важких втрат. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію бригади "Хартія".

Танкова атака противника складалася з двох колон по 6 танків, обшитих масивним захистом від FPV. Кожен танк перевозив десант з 8-10 піхотинців. Перша колона з шести танків, рушила на позиції 13-ої бригади НГУ “Хартія”. Окупантам не вдалось дійти до переднього краю нашої оборони. Відео бою – за посиланням.

Читайте также