У Харкові чоловік стріляв по людям з рушниці

В Індустріальному районі поліцейські затримали чоловіка за скоєння хуліганства

На вулиці нетверезий чоловік чіплявся до перехожих, ображав та погрожував фізичною розправою. Потім виніс рушницю та здійснив постріл у їхній бік. Тілесних ушкоджень ніхто не отримав. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

На місці події виїхали правоохоронці, де виявили зловмисника та вилучили у нього зброю. Порушником виявився 52-річний харків’янин.

Речові докази вилучені та направлені на експертне дослідження

Слідчі відділу поліції № 1 Харківського РУП № 2 відкрили кримінальне провадження ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Чоловік затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Під Харковом чоловік розстріляв друзів з АК-47

Трагічна подія сталась 3 серпня цього року в селищі Пісочин. За даними слідства, троє чоловіків разом вживали алкогольні напої на території гаражного кооперативу. Між ними виник конфлікт, у ході якого підозрюваний схопив автомат АК-74, заряджений бойовими патронами, який мав при собі, і здійснив не менше 14 пострілів у бік своїх опонентів.

Від отриманих травм 43-річний та 58-річний чоловіки загинули на місці. Зловмисник втік з місця злочину, однак правоохоронці оперативно встановили його особу та затримали.

Читайте також: У Харкові в лісосмузі напали на чоловіка: в якому районі небезпечно

Подія сталась в лісосмузі по вулиці Бібліка в Індустріальному районі Харкова. Малознайомий чоловік завдав тілесні ушкодження та відкрито заволодів мобільним телефоном 48-річного місцевого мешканця. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. 27 червня до поліції звернулась мати потерпілого та повідомила про пограбування її сина із застосуванням фізичного насильства.

Читайте также