На Харківщині сталася страшна аварія з дітьми (ФОТО)

На Харківщині поліція встановлює обставини аварії, в якій постраждали семеро людей, в тому числі дві дитини

Поблизу села Волохів Яр на автодорозі Київ-Харків-Довжанський автомобіль Skoda Superb під керуванням 31-річного чоловіка здійснив зіткнення з автомобілем Chevrolet Aveo, який здійснював виїзд з другорядної дороги з міста Балаклія та не надав перевагу в русі іншому учаснику дорожнього руху. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

В результаті постраждали водій та 26-річний пасажир автівки Skoda, 59-річний водій Chevrolet та його чотири пасажири – 59 та 57-річні жінки, 16-річний хлопець та 7-річна дівчина. Всі потерпілі отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості та доставленні до медичних закладів.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Відкрито кримінальне провадження.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині сталися дві ДТП, де постраждали діти

6 серпня о 15:00 до поліції надійшла інформація про те, що на перехресті вулиць Соборної та Михайла Грушевського у місті Лозова сталось зіткнення транспортних засобів. Від удару відбулось перекидання одного з легковиків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

35-річного чоловіка та його трирічну доньку госпіталізували до харківської лікарні. Їх стан здоров’я медики оцінюють як середньої тяжкості.

Читайте також: У Харкові попрощалися з чиновницею, що загинула в ДТП

Церемонія прощання з багаторічним заступником директора Департаменту охорони здоровʼя Тетяною Бакаловою пройшла 8 серпня в Харкові. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Тетяна Бакалова загинула внаслідок ДТП. Їй було 64 роки, з яких понад 20 вона пропрацювала у виконавчих органах Харківської міської ради.

Подробиці – за посиланням.

Читайте также