Що зі світлом у Харкові та області (ОНОВЛЕНО)

У Харкові та Харківській області застосовано графіки аварійних відключень

У зв'язку із ситуацією в Об'єднаній енергосистемі України в регіоні введені графіки аварійних відключень. Про це повідомили в АТ "Харківобленерго" з посиланням на інформацію НЕК "Укренерго".

Нагадаємо, що в АТ "Харківобленерго" опублікували новий графік відключень світла з 24 по 30 серпня, інформує портал "Коментарі". При цьому відбулися зміни у кількості та складі груп у графіку відключень, заявили на підприємстві.

У документі вказані назви населених пунктів, вулиць, черги та період, у який проміжок часу не буде світла. Червоним кольором виділено години без світла для вашої групи, жовтим - години, в які електроенергія може зникнути через оперативні перемикання. Зеленим кольором позначено період, у який світло буде за умови стабільної ситуації в енергосистемі.

ОНОВЛЕНО: У Харкові та Харківській області графіки аварійних відключень замінені на графіки погодинних відключень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові частково не буде газу: адреси

26 серпня 2024 року фахівці Харківської міської філії "Газмережі" проведуть роботи на газових мережах в Київському районі міста. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію газової компанії.

У зв’язку з цим тимчасово буде припинено газопостачання споживачам за деякими адресами.

Споживачів просять бути обачними та перекрити крани перед газовими приладами. Підключення житлових будинків до системи газопостачання буде виконано після закінчення робіт та надання доступу в усі помешкання для обстеження внутрішньобудинкової системи газопостачання відповідно до вимог Правил безпеки систем газопостачання.

Читайте також: Завдяки децентралізації систем тепло-, енерго- та водопостачання в Харкові вдасться створити так званий "енергетичний острів". Про це міський голова Ігор Терехов розповів в інтерв’ю "Українському радіо. Харків", інформує портал "Коментарі". Він зазначив, що це перша реалізація проєкту децентралізації систем життєзабезпечення в Україні. До кінця року в місті необхідно змонтувати 141 установку, щоб нормально пройти опалювальний сезон.

Читайте также