Харків’яни мають проблеми на залізниці

Через масовану атаку та відключення світла є значна затримка потягів

Практично всю ніч залізничні енергетики працювали над усуненням аварійних несправностей та наслідків вчорашніх обстрілів енергетичної інфраструктури – і вже відновили рух на всіх ділянках, втім, вплив на графік ще буде відчуватись протягом дня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Укрзалізниці.

Найбільші затримки наразі мають такі поїзди Укрзалізниці:

120 Дорогуськ – Дніпро +7:46

64 Львів – Харків +7:44

6 Ясіня – Запоріжжя +5:24

95 Київ – Рахів +5:23

18 Ужгород – Харків +5:06

7 Київ – Чернівці +5:03

Це, відповідно, означає, що низка зворотних рейсів – тобто з відправленням сьогодні протягом дня – вирушить з початкової станції пізніше запланованого щонайменше на годину:

17 Харків – Ужгород

93 Харків – Хелм

120 Дорогуськ – Дніпро

Точний час відправлення оголошуватиме диктор по вокзалу, тож необхідно уважно слухати оголошення, усі поїзди прямують з прискоренням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Що зі світлом у Харкові та області (ОНОВЛЕНО)

У зв'язку із ситуацією в Об'єднаній енергосистемі України в регіоні введені графіки аварійних відключень. Про це повідомили в АТ "Харківобленерго" з посиланням на інформацію НЕК "Укренерго".

Нагадаємо, що в АТ "Харківобленерго" опублікували новий графік відключень світла з 24 по 30 серпня, інформує портал "Коментарі". При цьому відбулися зміни у кількості та складі груп у графіку відключень, заявили на підприємстві.

У документі вказані назви населених пунктів, вулиць, черги та період, у який проміжок часу не буде світла. Червоним кольором виділено години без світла для вашої групи, жовтим - години, в які електроенергія може зникнути через оперативні перемикання. Зеленим кольором позначено період, у який світло буде за умови стабільної ситуації в енергосистемі.

ОНОВЛЕНО: У Харкові та Харківській області графіки аварійних відключень замінені на графіки погодинних відключень.

Читайте также