У Харківській області МАЗ наїхав на скутериста: наслідки трагічні

Чоловік отримав важкі поранення і помер у лікарні

У місті Лозова водій МАЗ не надав перевагу у русі скутеру, який рухався у зустрічному напрямку. Внаслідок зіткнення тяжкі травми отримав 67-річний водій двоколісного транспорту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Чоловік помер у медичному закладі. Слідчі відкрили кримінальне провадження.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові на смерть збили жінку: подробиці

Аварія сталася 28 серпня по вулиці Гвардійців Широнінців. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. Попередньо встановлено, що 74-річна харків’янка переходила дорогу по пішохідному переходу. У цей час водій вантажівки здійснив наїзд на неї.

Читайте також: На Харківщині сталася страшна аварія з дітьми (ФОТО)

Поблизу села Волохів Яр на автодорозі Київ-Харків-Довжанський автомобіль Skoda Superb під керуванням 31-річного чоловіка здійснив зіткнення з автомобілем Chevrolet Aveo, який здійснював виїзд з другорядної дороги з міста Балаклія та не надав перевагу в русі іншому учаснику дорожнього руху. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

В результаті постраждали водій та 26-річний пасажир автівки Skoda, 59-річний водій Chevrolet та його чотири пасажири – 59 та 57-річні жінки, 16-річний хлопець та 7-річна дівчина. Всі потерпілі отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості та доставленні до медичних закладів. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Відкрито кримінальне провадження.

Читайте также