На Харківщині були влучання по залізниці: електропоїзди курсуватимуть зі змінами

На дві станції проїзд поки що заборонений

У зв'язку з пошкодженням залізничної колії, спричиненим ворожими обстрілами, електропотяги за маршрутом Харків – Дергачі – Слатине – Нова Козача слідуватимуть тільки до станції "Дергачі" і у зворотньому напрямку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Дергачівської МВА Вячеслава Задоренка.

Про відновлення руху залізничного сполучення далі за маршрутом буде повідомлено додатково.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Вибухи у Харкові вночі: де сталися "прильоти"

Сьогодні вночі ворог не вгамовувався та продовжував бити по Харкову. Про влучання у місті повідомили начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов та міський голова Харкова Ігор Терехов, інформує портал "Коментарі".

Так, близько 1:00 внаслідок ворожого удару БПЛА у Київському районі постраждала жінка 66 років, від шпиталізації відмовилася. Пошкоджено приватний будинок. О 05:30 окупанти завдали чергових ударів по Індустріальному району м. Харків. У садовому товаристві горів приватний будинок та 3 нежитлові будівлі. Без постраждалих.

Читайте також: У Харкові сталася авіаційна катастрофа під час навчань

В навчальній авіаційній бригаді Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба під час виконання навчально-тренувального польоту зазнав катастрофи вертоліт Мі-2. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію вишу.

Через що екіпаж повітряного судна у складі двох осіб загинув. На місці події працюють слідчі, профільні експерти, фахівці спеціальної комісії Міністерства оборони України.

Що з цього приводу написали в університеті та що сталося місяць тому – читайте за посиланням.

Читайте также