Пішов у невідомому напрямку: на Харківщині шукають підлітка (ФОТО)

Підліток пішов із дому 4 лютого

У Харківській області зник підліток, поліція просить повідомити будь-яку інформацію. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У Богодухівському районі зник Олег Кунець. “Сектором поліцейської діяльності № 1 (Краснокутськ) Богодухівського РВП ГУНП в Харківській області встановлюється місцезнаходження неповнолітнього мешканця села Козіївка Богодухівського району Олега Кунця, 2008 року народження”, - йдеться у повідомленні поліції.

Щодо обставин події, то у поліції розповіли, що 4 лютого близько 17:00 підліток пішов із дому в невідомому напрямку та не повернувся. Мобільного телефону при собі не мав.

Прикмети підлітка: зріст близько 150 см, худорлявої статури, світло-русяве волосся з короткою зачіскою, зелені очі, над бровою шрам. Був одягнений у сірі спортивні штани, сині чоботи.


У поліції звернулися до жителів Харківщини: “Шановні громадяни, якщо ви маєте будь-яку інформацію про неповнолітнього, просимо повідомити за телефонами: 102, 050-78-70-126 або 098-61-34-354”.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що поліція повернула додому неповнолітнього харків'янина. Загалом у поліції зазначили, що хлопець раніше з дому не втікав, а конфліктів, які б стали причиною втечі, не було. Що сталося з хлопцем та чому він вирішив піти від батьків, читайте за посиланням.

Нещодавно поліцейські повернули додому юну харків'янку. Дівчина після конфлікту з родичами втекла з дому - мати намагалася сама знайти втікачку, однак спроби результату не принесли. Що сталося з дівчиною, читайте за посиланням

Читайте также