Що робиться в одному з районів Харкова

Близько 50 років у Шевченківському районі не проводили робіт на цій ділянці

Бригади КП "Харківводоканал" продовжують заміну технічно зношених ділянок водоводу діаметром 500 мм на вул. Ахсарова в Шевченківському районі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Як повідомив сьогодні, 3 травня, провідний інженер районної служби Юрій Грищенко, комунальники вже оновили 60-метрову ділянку з будівництвом нових оглядових колодязів і встановленням пожежних гідрантів, а зараз готуються до наступного перекладання трубопроводу довжиною 15 м.

"Він експлуатується без заміни близько 50 років і через часті аварії став проблемним для ремонтників. Крім того, замінимо запірно-регулювальну арматуру та капітально відремонтуємо оглядові колодязі. Паралельно повністю контролюємо ситуацію на водопровідних об'єктах району. Зокрема, напередодні у пров. Самокіша бригади капітально відремонтували магістраль з заміною пошкодженої ділянки", - розповів Юрій Грищенко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

"Центральний ринок Харкова фактично пустий. Людей дуже мало, а товари ніхто не купує. Це повʼязано з тим, що підприємці масово виїжджають з міста у тилові області України", – про таке пишуть проросійські пропагандистські пабліки.

У Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки спростували цей фейк – читайте за посиланням.

Читайте також: Окупанти з авіації вдарили по Дергачах: постраждали девʼять людей, серед них вісім дітей

За даними слідства, 2 травня близько 16:00 збройні сили рф завдали два авіаудари по м. Дергачі.

Один з ударів прийшовся по території спорткомплексу, інший — по приватному житловому сектору. У спортивному клубі отримали травми сім дітей, які в цей час перебували на заняттях. Серед них шість хлопчиків та одна дівчинка. Постраждалі віком від 9 до 15 років.

Гостру реакцію на стрес отримав 8-річний хлопчик, який під час російської атаки робив вдома уроки.

Також отримав поранення 76-річний чоловік.

Жахливі фото – за посиланням.

Читайте также