Сьогодні на Харківщині видаватимуть продуктові набори: де отримати

У громаді на Харківщині можна отримати допомогу

11 червня з 09:00 до 13:00 у міті Балаклія, у їдальні Балаклійського ліцею (пл. Якова Чернігівця, 3) відбудеться видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів.

Запрошуються жителі 60+ та новоприбутні внутрішньо переміщені особи з м. Суми, м. Купʼянськ, м. Вовчанськ, які мешкають за наступними адресами:

Пров. Верхній, пров. Ковальський, пров. Слобожанський, пров. Абрикосовий,2, вʼїзд Шевченка, вул. Центральна, 5,2-А,2-Б,11,15, вул. Слобожанська, вул. Покровська, вул. Оборонна, вул. Муканова, вул. Гоголя, вул. Гуртових, вул. Котляревського, вул. Миру, вул. Армійська,19, вул. 35-ої Гвардійської Дивізії, вул. Міські Піски.

Гуманітарну допомогу отримують лише ті мешканці, які не отримували допомоги від благодійної організації "Адра" та не є пільговими категоріями населення.

З собою необхідно мати підтверджуючі документи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Більше години тривала рятувальна операція у Харкові (ФОТО)

Учора ворог завдав масованих авіаударів по житловим кварталам міста Харкова. В результаті обстрілів пошкоджено житлові та господарчі будівлі, сталися пожежі. Є постраждалі.

Під завалами одного з житлових будинків опинився чоловік 1947 р.н. Рятувальники за допомогою спецінструментів дістались до чоловіка та визволили його. Надалі бригадою екстреної медичної допомоги його  госпіталізовано до лікарні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Начальник Харківської ОВА уточнив, що усього внаслідок обстрілу постраждало вісім цивільних людей. Ворог влучив по гаражному кооперативу. У багатоповерхівці, розташованій поруч, вибито шибки. Подробиці – за посиланням.

Читайте також: У Харкові дерево впало на трамвайну зупинку

Комунальники оперативно прибрали аварійне дерево Працівники СКП "Харківзеленбуд" прибрали аварійне дерево в Шевченківському районі. Частина стовбура старої абрикоси впала на трамвайній зупинці. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Читайте также