У будинках Харкова готуються до зими: подробиці

У всіх районах міста проводять підготовку до опалювального періоду

Бригади управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу "Харківводовідведення" капітально відремонтували комунікації у 306 будинках та замінили понад 15 км трубопроводів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Заходи провели в рамках підготовки об'єктів до експлуатації в осінньо-зимовий період.

Як повідомив заступник директора комплексу Олексій Кучеревський, масштабні ремонти, поточні огляди та виконання заявок харків'ян проводяться паралельно.

"Фахівці продовжують відновлення комунікацій на дев’яти об'єктах у різних районах Харкова. За минулий тиждень завершили капремонт в 13-ти будинках та виконали понад 1,2 тисяч заявок харків'ян", - розповів Олексій Кучеревський.

Загалом з початку року ремонтники опрацювали більше 27 тисяч звернень містян.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Харківські поліцейські затримали 37 людей: що відбувається

Особовим складом ГУНП в Харківській області проводиться робота з попередження та недопущення порушень публічного порядку на території обслуговування. Посилене патрулювання територіальних громад щодо дотримання вимог режиму воєнного стану.

За підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставили для перевірки 37 громадян.

Читайте також: Під час обстрілу м. Вовчанськ з боку зс рф постраждав волонтер, який евакуйовував тварин з міста. Що з чоловіком – читайте за посиланням.

Читайте также