У Харкові відбулися зміни у роботі метрополітену

На станції «Університет» тимчасово зачинено частину пішохідного переходу

Вихід №5 з підвуличного пішохідного переходу на станції "Університет" (у бік Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна) тимчасово зачинено для користування пасажирів у звʼязку з проведенням ремонтних робіт.  Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП "Харківський метрополітен".

Про відновлення роботи вказаної ділянки підвуличного пішохідного переходу буде повідомлено додатково.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Обстріляна школа у Харкові працювала з порушеннями закону – Ігор Терехов

Приватний заклад освіти, який 23 червня був пошкоджений внаслідок обстрілів у Шевченківському районі, працював із порушенням чинного законодавства.

Про це повідомив міський голова Ігор Терехов, інформує портал "Коментарі" з посиланням на Харківську міську раду. За його словами, міська влада неодноразово зверталася до відповідних органів для врегулювання цього питання.

"В цьому закладі працювала і школа, і дитячий садок. Було кілька попереджень. Ми зверталися до обласної військової адміністрації, бо вони мають відповідні важелі впливу. Але заклад продовжував працювати. На щастя, сьогодні дітей там не було, бо вихідний", - зазначив Ігор Терехов.

Читайте також: За неділю, 23 червня, населені пункти Харківської області, у тому числі і Харків, піддалися сильним обстрілам, ракетами та керованими авіабомбами. Внаслідок ударів є численні руйнування, загиблі та поранені цивільні мешканці. Також поранено рятувальника ДСНС. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Читайте также