У Харківському метрополітені знову ремонтні роботи: що зачинили (ОНОВЛЕНО)

На станції «Університет» тимчасово зачинено частину пішохідного переходу

Вихід №5 з підвуличного пішохідного переходу на станції "Університет" (у бік Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна) тимчасово зачинено для користування пасажирів у звʼязку з проведенням ремонтних робіт. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП "Харківський метрополітен".

Про відновлення роботи вказаної ділянки підвуличного пішохідного переходу буде повідомлено додатково.

ОНОВЛЕНО: Вихід №5 з підвуличного пішохідного переходу на станції "Університет" (у бік Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна) відчинено для користування пасажирів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині стався потужний вибух: є поранені

30 червня в результаті вибуху протипіхотної міни ПФМ-1 "Пелюстка" отримала травму жінка 1953 року народження. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України в Харківській області.

Подія трапилась у с. Яремівка Ізюмського району. Що стало з жінкою – читайте за посиланням.

Читайте також: У Харкові в лісосмузі напали на чоловіка: в якому районі небезпечно

Малознайомий чоловік завдав тілесні ушкодження та відкрито заволодів мобільним телефоном 48-річного місцевого мешканця. До поліції звернулась мати потерпілого та повідомила про пограбування її сина із застосуванням фізичного насильства.

Нападнику загрожує тюремне ув’язнення на строк до 10 років позбавлення волі.

Наступ на Харківщині: чи є просування ворога

За минулу добу на фронті відбулося 124 бойових зіткнення. Найгарячішим напрямком протягом дня залишався Покровський. Ситуація в районах бойових дій складна, втім, під контролем наших захисників. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на зведення Генерального штабу ЗСУ.

На Харківському напрямку мало місце дев’ять штурмових дій ворога в районах Вовчанська та Глибокого. Дві з яких іще тривають. Куп’янський напрямок. Відбулося вісім боєзіткнень. Окупанти атакували в районах Стельмахівки, Піщаного та Синьківки. Чи є просування – читайте за посиланням.

Читайте также