У Харкові в лісосмузі напали на чоловіка: в якому районі небезпечно

Слідчі повідомили чоловіку про підозру у скоєнні грабежу

Подія сталась в лісосмузі по вулиці Бібліка в Індустріальному районі Харкова. Малознайомий чоловік завдав тілесні ушкодження та відкрито заволодів мобільним телефоном 48-річного місцевого мешканця. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

27 червня до поліції звернулась мати потерпілого та повідомила про пограбування її сина із застосуванням фізичного насильства.

Працівниками кримінальної поліції відділу поліції № 1 Харківського РУП № 2 в ході проведення оперативно–розшукових заходів оперативно викрили у скоєнні злочину 27-річного чоловіка.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмисника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Нападнику загрожує тюремне ув’язнення на строк до 10 років позбавлення волі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові та області оновили графіки відключення світла

Фахівці продовжують ремонтувати інфраструктуру після ворожих обстрілів. Для Харкова та області запровадили нові графіки погодинних відключень світла з 29 червня по 5 липня включно. Про це повідомили у Харківській ОВА, інформує портал "Коментарі".

У документі вказані назви населених пунктів, вулиць, черги та період, у який проміжок часу не буде світла. Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете про це дізнатися за посиланням.

Читайте також: У громаді під Харковом люди зазнали поранень: що сталося

Близько о 16:28 у Харкові та області пролунали потужні вибухи. Вже о 16:55 начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що влучання сталися у Циркунах Харківського району, що розташовані неподалік Київського району обласного центру.

"Є пошкодження цивільної інфраструктури.

За попередніми даними, четверо поранених. Інформація уточнюється", – написав очільник ХОВА.

Наразі кількість поранених зростає. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться