Важливу техніку отримала Харківщина (ФОТО)

За цей рік на Харківщині було пошкоджено 25 «швидких»

Харківщина отримала від Фундації Олени Зеленської 10 нових машин швидкої допомоги. Проект реалізовано завдяки підтримці Олени Зеленської, а також за сприяння Міністерства охорони здоров'я України та платформи UNITED24. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Машини обладнані найсучаснішим медичним устаткуванням, що дозволить медикам ще ефективніше надавати допомогу всім, хто її потребує.

"Нові автомобілі вирушать до відділень у Харкові, а також у Дергачівську, Ізюмську, Красноградську, Чугуївську, Лозівську та Валківську громади. Це вагомий внесок у зміцнення нашої медичної інфраструктури, яка, на жаль, сильно постраждала через збройну агресію. Лише за цей рік у Харківській області було пошкоджено 25 "швидких", а за весь період повномасштабної війни — понад 100 транспортних засобів", – зазначив голова ХОВА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові та області сьогодні діють графіки відключень світла: подробиці

Сьогодні, 5 липня, у Харкові та Харківській області застосовується графік погодинних відключень (ГПВ). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

Нагадуємо вам, що у звʼязку зі складною ситуацією в Обʼєднаній енергетичній системі України ГПВ діє з 00:00 до 24:00.

Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете про це дізнатися за посиланням.

Читайте також: У прифронтову громаду Харківщини можна буде знову їздити: деталі

З 08.07.2024 року буде надано дозвіл на проїзд до домогосподарств мешканцям Липецької громади в села Слобожанське та Борщова три рази на тиждень (понеділок, середа та п'ятниця) з 05:00 до 07:00. Час перебування на території громади – дві години. Про це повідомили у Липецькій сільраді, інформує портал "Коментарі".

Обов'язкова умова – слідувати суворо за зазначеною в заявці адресою, з метою уникнення загрози життю. Всі деталі – за посиланням.

Читайте также