У Харкові та області сьогодні діють графіки відключень світла: подробиці

Де сьогодні не буде світла можна подивитися у графіку

Сьогодні, 11 липня, у Харкові та Харківській області застосовується графік погодинних відключень (ГПВ). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

Нагадуємо вам, що у звʼязку зі складною ситуацією в Обʼєднаній енергетичній системі України ГПВ діє з 00:00 до 24:00.

Зазначимо, що для Харкова та області діють графіки погодинних відключень світла з 6 по 12 липня включно. У документі вказані назви населених пунктів, вулиць, черги та період, у який проміжок часу не буде світла.

Нагадаємо, червоним кольором виділено години без світла для вашої групи, жовтим - години, в які електроенергія може зникнути через оперативні перемикання. Зеленим кольором позначено період, у який світло буде за умови стабільної ситуації в енергосистемі. Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете про це дізнатися за посиланням.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У прифронтову громаду Харківщини можна знову їздити: деталі

З 08.07.2024 року надано дозвіл на проїзд до домогосподарств мешканцям Липецької громади в села Слобожанське та Борщова три рази на тиждень (понеділок, середа та п'ятниця) з 05:00 до 07:00. Час перебування на території громади – дві години. Про це повідомили у Липецькій сільраді, інформує портал "Коментарі".

Обов'язкова умова – слідувати суворо за зазначеною в заявці адресою, з метою уникнення загрози життю. Всі деталі – за посиланням.

Читайте також: Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко повідомив, що у зв’язку з ворожими обстрілами Дергачівщини протягом 10 липня пошкоджено високовольтну лінію електропередач.

"За інформацією Дергачівського РЕМу, наразі енергопостачання відсутнє у всіх старостинських округах громади. Енергетики намагаються вирішити цю проблему. Більш конкретна інформація щодо відновлення світла буде завтра. Просимо з розумінням поставитися до ситуації. Енергетики працюють на межі можливостей", – написав голова МВА.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться