Масштабні відключення газу на Харківщині: де не буде постачання (АДРЕСИ)

Відновлення газопостачання здійснюватиметься за присутності мешканців будинків

1 серпня 2024 року жителі Новобаварського району Харкова зіткнуться з тимчасовим відключенням газопостачання. Це пов'язано з проведенням важливих ремонтно-відновлювальних робіт на газопроводі, які здійснюватимуть фахівці Харківської міської філії "Газмережі".

Де і коли не буде газу?

Газопостачання буде припинено за такими адресами:

- пров. Метизний буд. 6, 7, 8, 11, 14, 16

- вул. Баркалова буд. 4, 6, 10-А, 10, 12, 14, 16, 25-А

- шосе Григорівське буд. 98

- вул. П'ятисотницька буд. 20

Мешканців просять бути обачними та перекрити крани перед газовими приладами на час проведення робіт.

Коли чекати на відновлення газопостачання?

Підключення будинків до системи газопостачання буде виконано відразу після завершення робіт. Однак, для цього необхідно забезпечити доступ фахівцям "Газмережі" до всіх помешкань для обстеження внутрішньобудинкової системи газопостачання. Це важливий крок для забезпечення безпеки всіх споживачів.

“Підключення житлових будинків до системи газопостачання буде виконано після закінчення робіт та надання доступу в усі помешкання для обстеження внутрішньобудинкової системи газопостачання відповідно до вимог Правил безпеки систем газопостачання.
Просимо вибачення за тимчасові незручності”, - йдеться в повідомленні "Газмережі"

Раніше “Коментарі” писали, що КП "Харківводоканал" повідомляє про планові ремонтні роботи на насосній станції, які розпочнуться о 23:00 30 липня та триватимуть до 6:00 31 липня. У зв'язку з цим, водопостачання буде тимчасово припинене на територіях, обмежених наступними вулицями.

Читайте также