Російський безпілотник атакував автобус з будівельниками на Харківщині: є поранені

Російські окупанти у п'ятницю, 2 серпня, обстріляли Харківську область

Сьогодні вранці, близько 9:00, російські окупаційні сили завдали удару безпілотником по автобусу, що перевозив будівельників у Дергачівській громаді Харківської області. Внаслідок атаки шестеро цивільних отримали поранення різного ступеня тяжкості. Про це повідомив голова Харківської ОВА. 

За інформацією голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, п'ятеро постраждалих перебувають у середньому стані, тоді як один чоловік отримав важкі поранення. Наразі всім постраждалим надається необхідна медична допомога.

На місці події працюють правоохоронні органи та екстрені служби. Ведеться розслідування обставин атаки.

Раніше “Коментарі” писали, що Харківщина знову опинилася під прицілом російських окупантів.  Сьогодні ворог здійснив дев'ять атак на позиції Збройних Сил України на Харківському та Куп'янському напрямках. Внаслідок мінометного обстрілу пошкоджено приватний будинок у Куп'янську, а в селі Глушківка, Курилівської громади, через обстріл з РСЗВ спалахнула масштабна пожежа сухої трави. Про це повідомив голова Харківської ОВА.                                                                

Читайте також на порталі “Коментарі” - російські окупаційні сили використовують безпілотники та ботоферми для поширення дезінформації серед мешканців Харківської області. За даними Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки Spravdi, росіяни встановлюють на дрони "Орлан-10" системи Leer-3, які імітують базові станції стільникового зв'язку, та розсилають мешканцям фейкові текстові повідомлення.

Читайте также