У Харкові люди стають у черги (ФОТО)

Гарячу їжу видають у Харкові, а також доставляють додому

У Холодногірському районі продовжують працювати пункти видачі гарячого харчування. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Комплексні обіди можна отримати з понеділка по суботу в ліцеях №87, 152 і початковій школі №171. Також за потреби там можна скористатися безперебійними джерелами автономного живлення та зарядити побутові електроприлади.

Громадянам, які не можуть дістатися пунктів видачі їжі за станом здоров’я, працівники терцентру доставляють гарячі обіди додому.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Вовчанську українські оборонці знищили десант, що висунувся на штурм

На Харківщині обстановка залишається складною та напруженою. Противник намагається відновити втрачене положення та вибити Сили оборони України із займаних рубежів. Про це у зведенні повідомили в операційно-тактичному угрупуванні "Харків", інформує портал "Коментарі".

Зазначається, що у Вовчанську російські окупанти провели евакуацію втрат зі складу штурмового загону 153-го танкового полку 47-ї танкової дивізії 1-ї танкової армії.. Здійснюють перегрупування особового складу штурмових груп. В центральній частині міста нашими захисниками було знищено БМП-2 противника разом з екіпажем та десантом, які висувалися на штурм позицій Сил оборони України.

У районі населеного пункту Глибоке ворог проводить мінування лісосмуг.

Читайте також: Два райони Харкова частково залишаться без газу

7 та 8 серпня 2024 року фахівці Харківської міської філії "Газмережі" проведуть роботи на газопроводах в Основ’янському та Київському районах міста. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію газової компанії. Де саме не буде газу – читайте за посиланням.

Читайте также