Максим Жорін відреагував на анонс ЛГБТ прайду в Харкові

Військовий зазначає, що у Харкові не доречно проводити масові заходи

Екс-командир полку АЗОВ, майор ЗСУ, заступник командира 3 ОШБр Максим Жорін висловив власну думку після публікації анонсу про ЛГБТК+ прайд у Харкові, іфнормує портал "Коментарі".

"Сподіваюсь, представники ТЦК відвідають цей захід – мова ж про забезпечення рівних прав йде.

Також пропоную організаторам провести свої ЛГБТ-марші в Часовому Яру, Мирнограді, Покровську. Якщо ви вважаєте, що це так потрібно Харкову, який щодня виживає під обстрілами – пройдіться ще там", – написав Жорін.

Нагадаємо, що з 7 вересня по 15 вересня 2024 року у міському просторі Харкова вшосте відбудеться ХарківПрайд — це ЛГБТК+ подія, на якій представники відстоюють свої права, а також збиратимуть кошти на ЗСУ. Про це повідомили організатори ХарківПрайду у соцмережах, інформує портал "Коментарі".

Гасло цьогорічного ХарківПрайду "Разом до рівності та перемоги", яке вже лунало на КиївПрайді 2024 та закордонних прайдах. Організаторки та організатори ХарківПрайд 2024 запрошують містянок і містян на такі події:

– 7 та 8 вересня – Благодійний ПрайдФест;

– 13 вересня – Урочисте офіційне відкриття ПрайдХабу;

– 14 вересня – Вшанування памʼяті загиблих ЛГБТК+ військових;

– 15 вересня – Марш ХарківПрайд.

Одночасно з подіями ХарківПрайд триватиме збір, усі кошти від якого будуть передані до благодійного фонду на комплектуючі для дронів для БпАК "Ахіллес" 92-ї окремої штурмової та Mavic 3T для ССО на кордоні Сумщини.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Учора у Харкові близько 10 години ранку пролунали вибухи. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що відбувається обстріл міста та закликав усіх перебувати в укриттях.

"Окупанти вдарили по центральній частині міста Харків. Екстрені служби виїхали на місце влучання", – написав Синєгубов о 09:59.

Мер Харкова Ігор Терехов також повідомив про удар по центральному району міста.

"Щільна житлова забудова. Пожежа. Щодо руйнувань та жертв інформація уточнюється", – написав мер. О 10:20 Терехов повідомив, що внаслідок ракетного удару по центру Харкова постраждала будівля поліклініки.

Начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник повідомив, що за попередніми даними для ударів по Харкову терористи застосували "Іскандер".

Читайте также