На Харківщині створили комендатуру та діятиме особливий режим пересування

У громаді на Харківщині встановили відповідні обмеження

Відповідно до спільного наказу начальника Харківської обласної військової адміністрації та тимчасово виконуючого обов'язки командувача військ Оперативного командування "Схід" утворено комендатуру міста Ізюм та Ізюмського району Харківської області із зоною відповідальності в межах території Ізюмського району та призначено коменданта тимчасової військової комендатури. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Балаклійської міської військової адміністрації.

Комендатура міста Ізюм та Ізюмського району розташована в місті Ізюм.

Установлено комендантську годину та спеціальний режим світломаскування з 23:00 до 05:00 години.

Також установлено на строк дії правового режиму воєнного стану особливий режим в'їзду і виїзду, обмеження свободи пересування громадян, а також руху транспортних засобів.

"Звертаємось до мешканців та гостей громади неухильно дотримуватись встановлених обмежень", – зазначили в МВА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Максим Жорін відреагував на анонс ЛГБТ прайду в Харкові

Екс-командир полку АЗОВ, майор ЗСУ, заступник командира 3 ОШБр Максим Жорін висловив власну думку після публікації анонсу про ЛГБТК+ прайд у Харкові, іфнормує портал "Коментарі".

"Сподіваюсь, представники ТЦК відвідають цей захід – мова ж про забезпечення рівних прав йде. Також пропоную організаторам провести свої ЛГБТ-марші в Часовому Яру, Мирнограді, Покровську. Якщо ви вважаєте, що це так потрібно Харкову, який щодня виживає під обстрілами – пройдіться ще там", – написав Жорін.

Нагадаємо, що з 7 вересня по 15 вересня 2024 року у міському просторі Харкова вшосте відбудеться ХарківПрайд — це ЛГБТК+ подія, на якій представники відстоюють свої права, а також збиратимуть кошти на ЗСУ. Про це повідомили організатори ХарківПрайду у соцмережах, інформує портал "Коментарі". Гасло цьогорічного ХарківПрайду "Разом до рівності та перемоги", яке вже лунало на КиївПрайді 2024 та закордонних прайдах.

Читайте также