Що сьогодні у Харкові та області зі світлом

На Харківщині вводять додаткові обмеження електропостачання

У зв'язку з обстрілами енергетичних об'єктів України найближчим часом енергетики вимушені вводити додаткові обмеження електропостачання. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

Сьогодні, 27 серпня, у Харківській області застосовується наступний графік погодинних відключень:

09:00-12:00 – 2, 4 і 6 групи

12:00-15:00 – 1, 3 і 5 групи

15:00-18:00 – 2, 4 і 6 групи

18:00-21:00 – 1, 3 і 5 групи

21:00-24:00 – 2, 4 і 6 групи

По м. Харкову будуть відключатися промислові об'єкти, згідно графіка.

Зазначається, що населені пункти, які розташовані у 20-кілометровій зоні від державного кордону чи від лінії фронту, не включені до графіка погодинних вимкнень.

Нагадаємо, що в АТ "Харківобленерго" опублікували новий графік відключень світла з 24 по 30 серпня, інформує портал "Коментарі". При цьому відбулися зміни у кількості та складі груп у графіку відключень, заявили на підприємстві.

У документі вказані назви населених пунктів, вулиць, черги та період, у який проміжок часу не буде світла. Червоним кольором виділено години без світла для вашої групи, жовтим - години, в які електроенергія може зникнути через оперативні перемикання. Зеленим кольором позначено період, у який світло буде за умови стабільної ситуації в енергосистемі.

Читайте також: Через масовану атаку та відключення світла є значна затримка потягів

Практично всю ніч залізничні енергетики працювали над усуненням аварійних несправностей та наслідків вчорашніх обстрілів енергетичної інфраструктури – і вже відновили рух на всіх ділянках, втім, вплив на графік ще буде відчуватись протягом дня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Укрзалізниці. Найбільші затримки наразі мають такі поїзди Укрзалізниці.

Читайте также