Весна прийшла до Харкова, проте ненадовго (ФОТО)

У Центральному парку показали яскраві фото сонячної погоди

У Харкові декілька днів тримається тепла погода, за цей час встигла з’явитися зелена трава та бруньки на деревах. У Центральному парку Харкова показали по-справжньому весняні фото з зеленими газонами та бруньками верби.

Уже за декілька днів у Харкові синоптики прогнозують сильні морози та повернення зимової погоди, проте зараз є можливість трохи насолодитися теплими днями.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли:

Погода різко зміниться: до чого готуватися жителям Харкова та області

В Україну повертається зима, після значного потепління знову варто готуватися до сильних морозів. Якою буде погода у Харкові найближчими днями, повідомили “Коментарі” з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології. Коли до Харкова повернуться сильні морози – читайте за посиланням.

Раніше на Харківщині відзначили День бабака у двадцятий раз. Бабак Тимко ІІІ не побачив тіні. На Харківщині перевіряли, коли настане весна цього року. За традицією, прогноз дав бабак на біостанції в селі Гайдари. "Тимко каже, що досить з нас вже нестабільної весни. Що весна може бути тільки українською", — розповів доглядач бабака Володимир Ронкін. Коли ж бабак спрогнозував в весну – читайте за посиланням.

Охорона парків Харкова обходиться громаді майже в 10 мільйонів гривень

СКП “Харківзеленбуд” уклало угоду з ТОВ “Всеукраїнська охоронна компанія” на охорону парків та скверів на 2024 рік вартістю 9,81 млн грн. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківського антикорупційного центру.

 Згідно з даними “Prozorro”, мова йде про охорону парків та скверів, зокрема Саржиного Яру, саду імені Шевченка, парку “Перемога”, скверу “Стрілка”. Фактично всі зелені зони міста, за винятком Центрального парку.

Читайте также