Погода різко зміниться: до чого готуватися жителям Харкова та області

Коли в Харків та області прийдуть сильні морози

В Україну повертається зима, після значного потепління знову варто готуватися до сильних морозів. Якою буде погода у Харкові найближчими днями, повідомили “Коментарі” з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології.

За даними синоптиків, 14 лютого, у Харкові та області переважатиме хмарна погода з проясненнями. По області прогнозують вночі невеликий дощ, вдень істотних опадів не очікується. Вночі та вранці треба бути обережними - місцями очікується туман. Температура повітря: вночі становитиме 2 - 7° тепла, вдень 6 - 11° тепла.

По Харкову вночі також синоптики прогнозують невеликий дощ, вдень без істотних опадів. Температура повітря: вночі коливатиметься в межах 3 - 5° тепла, вдень 7 - 9° тепла.

У четвер, 15 лютого, погода буде хмарною з проясненнями, істотних опадів синоптики не прогнозують. Температура повітря протягом доби коливатиметься від 2° морозу до 3° тепла.

У п'ятницю, 16 лютого, варто готуватися до похолодання. Цього дня буде хмарно з проясненнями, без опадів. Стовпчики термометрів вночі покажуть вночі 3 - 8° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

У суботу, 17 лютого, очікується мінлива хмарність, без опадів. Температура повітря: вночі становитиме 5 - 10° морозу, вдень 0 - 5° морозу.

У неділю, 18 лютого, буде мінлива хмарність, без опадів. Температура повітря вночі коливатиметься в межах 3 - 8° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

А тим часом синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха попередила про сильні морози, які насуваються на частину України, повідомило NV. 

За її словами, зниження температури в Україні очікується з 15 лютого. Температура в середньому знизиться на 4 - 7°. За її словами, 16 лютого нічна температура у східних та північних областях становитиме від 5 до 11° морозу, 17 лютого на півночі та північному сході стовпчики термометрів знизиться до 14° морозу. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що жителів Харківської області попередили про нову загрозу.




Джерело: https://t.me/HRCGM/1517
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться