Завтра у громаді на Харківщині працюватиме мобільна аптека: розклад та адреси

Завтра у громаді на Харківщині є змога придбати ліки

21 лютого 2024 року на території Старосалтівської громади буде працювати виїздна мобільна аптека в таких населених пунктах  та адресою розташування:

 - с. Хотімля з 09:00 до 10:30 по вул. Шевченко, буд. 12 (біля будівлі селищної ради).

 - с. Гонтарівка з 12:00 до 13:30 по вул. Дмитрівська, буд. 100 (біля амбулаторії).

 - с. Зарічне з 14:30 до 15:30 по вул. Центральна, буд. 55 (біля будинку культури).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Ухилянти з Харківщини можуть бути покусані вовками (ВІДЕО)

Держприкордонслужба України повідомила про диких тварин на одній з ділянок кордону нашої держави, інформує портал "Коментарі".

"Біля кордону з Молдовою, на Одещині,  прикордонники за допомогою технічних засобів зафіксували рух вовків. Зазвичай хижаки пересуваються не поодинці, а зграями. Закликаємо уникати незаконних мандрівок і не наражатися на небезпеку", – наголосили прикордонники.

Читайте також: Що у Харкові буде з боргами за комунальні послуги – коментар мера

У Харкові не будуть відключати комунальні послуги тим, хто заборгував за їх оплату. Про це Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив в ефірі національного телемарафону, інформує портал "Коментарі".

Проте він зазначив, що борг все ж таки зберігатиметься, але відключати від послуг харків’ян не будуть. "Триває війна, і ми чудово розуміємо, що в багатьох сьогодні скрутне фінансове становище. Деякі люди не в змозі зараз оплачувати комунальні послуги", - наголосив мер.

Сильні руйнування та пожежі: що робиться на Харківщині станом на ранок

Артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали близько 25 населених пунктів Харківщини, зокрема: Синьківка, Петропавлівка, Кислівка та ін. Авіаударів завдали по н.п. Старий Салтів, Чорне, Вільхуватка, Табаївка, Піщане, Синьківка, Куп'янськ, Петропавлівка. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ранкове зведення начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. Деталі - за посиланням.

Читайте также