Борги за опалення: скільки заборгували споживачі в одній з громад Харківщини

Споживачів просять погасити чи реструктуризувати борги за опалення

Ізюмське комунальне підприємство теплових мереж звернулося до споживачів з проханням погасити заборгованість за послуги з теплопостачання. Про це повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію Ізюмської міської ради. 

Споживачам нагадали, що триває надзвичайно складний і напружений опалювальний період 2023-2024 років. “Окремо впливає на роботу підприємства той факт, що у зв’язку з військовою агресією частину котелень зруйновано, а інші мають значні пошкодження. В таких складних умовах сьогодення, ми повинні розуміти, що надання послуги можливе тільки від поєднання зусиль міської влади, професійної майстерності працівників підприємства та безпосередньої підтримки з боку населення”, - йдеться у повідомленні.

За підсумками опалювального сезону 2023-2024 років заборгованість населення з 1 листопада 2023 року склала понад дев'ять мільйонів гривень.

На підприємстві наголосили, що не мають можливості своєчасно розраховуватись за електричну енергію та природний газ, що може призвести до можливої зупинки роботи котелень.

“Просимо споживачів зателефонувати за номером (050) 302-34-42 (з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 12:00 та з 13:00 до 17:00) до відділу “Теплозбут” або перевірити SMS-повідомлення, щоб звірити стан розрахунків та оплатити наявну заборгованість за послуги з теплопостачання.

Споживачам також пояснили, якщо заборгованість значна, і зараз немає можливості її погасити, можна звернутися до підприємства з метою реструктуризації заборгованості.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що у Харківській області будуть припиняти постачання води та опалення боржникам.

Читайте также