Мешканців Харківщини попередили про припинення постачання газу

Ремонтні роботи заплановані на 2 травня

Мешканців селища в Чугуївському районі попередили про проведення ремонтних робіт у зв'язку з чим буде припинене постачання газу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської філії “Газмережі”. 

Газопостачання буде призупинено на час ремонтів у частині Чкаловського. “На час проведення ремонтних робіт на газових мережах, тимчасово призупиняється розподіл газу до частини селища Чкаловське Чугуївського району. Подача газу буде призупинена мешканцям вулиці Вишнева з непарними номерами будинків, з 31 по 53 номери”, - йдеться у повідомленні філії.

Виконання ремонтів заплановане на 2 травня 2024 року, з 8:00 до 17:00 год.

Нагадаємо, що спеціалісти філії “Газмережі” планують перевірити понад 1,6 тисячі багатоквартирних будинків у Харківській області. Спеціалісти контролюють стан газопроводів. Ознайомитися з умовами проведення перевірок, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що минулого тижня окупаційні війська Росії обстріляли газові комунікації 10 населених пунктів Харківської області. 

Найбільшої руйнації зазнала інфраструктура Куп’янської громади. Окупанти обстріляли газопроводи середнього тиску та будинкові мережі. “Ремонтно-відновлювальні роботи та локалізація аварій проведена Харківською філією “Газмережі” у восьми селах, селищах та місті Куп’янськ. Це дозволило повернути газ до понад 8 тисяч осель”, - повідомили у Харківській філії “Газмережі”. Де у Харківській області виникли проблеми з газом через ворожі удари, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться