У лікарні Харкова можна пройти безкоштовне обстеження

Обстеження проводять на новому обладнанні

У Міській клінічній багатопрофільній лікарні №17 з’явився перший у Харкові мамограф з послугою томосинтезу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомила лікар онкохірург-мамолог Валерія Бабічева, мамографія - це рентген молочних залоз з мінімальним опроміненням. Завдяки високій якості зображення апарату фахівці медзакладу мають можливість з максимальною вірогідністю виявити новоутворення. 

"Нове обладнання сприятиме ранньому виявленню імовірних утворень, що є сприятливим для подальшого лікування та якості життя. Жінкам до 40 років необхідно проходити УЗД молочних залоз, а після 40 років - УЗД та мамографію. УЗД і мамографія - це різні методи досліджень, які разом дають повну картину діагнозу", - розповіла Валерія Бабічева. 

Пройти обстеження в 17-й лікарні можна безкоштовно за електронним направленням лікаря.

Спеціалісти Міської клінічної багатопрофільної лікарні №17 комплексно підходять до лікування та обстеження хворих, тому також надають послуги консультаційного кабінету (мамолог, ендокринолог, гінеколог).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові та області сьогодні діють графіки відключень світла: подробиці

Сьогодні, 5 липня, у Харкові та Харківській області застосовується графік погодинних відключень (ГПВ). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

Нагадуємо вам, що у звʼязку зі складною ситуацією в Обʼєднаній енергетичній системі України ГПВ діє з 00:00 до 24:00.

Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете про це дізнатися за посиланням.

Читайте также