Жінок на Харківщині запрошують на безкоштовні курси водіїв

Хто та як може опанувати нову професію

Внутрішньо переміщених осіб запрошують на навчання - можна безкоштовно опанувати професію водія. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Чкаловської селищної військової адміністрації.

“З’явилася можливість для жінок ВПО – пройти безкоштовні курси водія вантажівки чи автобуса з подальшим отриманням посвідчення водія вказаних категорій”, - повідомили у селищній адміністрації. 

Навчання проводиться безкоштовно для жінок зі статусом внутрішньо переміщені особи. У програмі навчання передбачена теоретична частина - 10 знять у форматі онлайн та практична частина, яку проведуть у Київській області. Буде забезпечене проживання, триразове харчування та трансфери до локацій. Практика водіння передбачає 20 та 30 академічних год відповідно до категорії.

Вікових обмежень для навчання немає. При цьому обов’язкова наявність водійського посвідчення категорії В та мінімум 3 роки досвіду водіння.

Подати заявку на курси водія вантажівки можна за посиланням, а заявку на курси водія автобуса можна подати тут

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що станом на 21 березня 2024 року У Харкові та області актуальні 1306 вакансій. У місті та області шукають бухгалтерів, інженерів, адміністраторів. Дізнатися детальніше про актуальні вакансії та рівень заробітної плати можна за посиланням

А у Харкові містянам та внутрішньо переміщеним особам, які постраждали внаслідок ракетних ударів по місту видають важливу допомогу. Дізнатися детальніше про умови отримання обігрівачів та інших речей можна тут

Читайте также