Постраждалим від обстрілів у Харкові видають обігрівачі та іншу допомогу (ФОТО)

Хто отримав допомогу в Харкові

Жителі Харкова, які постраждали від ворожих ударів, отримали допомогу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Харкові видали опалювальні прилади з матеріалами для утеплення житла та спальні набори. Допомогу отримали 250 багатодітних родин і сімей ВПО, які постраждали від обстрілів.

Гуманітарну допомогу роздали Департамент у справах сім’ї, молоді та спорту, Благодійний фонд "Добробут України" та фонд Terre de Hommes в Україні. З початку цього року в рамках проєкту “Забезпечення переміщених та непереміщених родин опалювальними приладами під час зимового періоду в постраждалих областях України”, фонд Terre de Hommes в Україні видав 900 опалювальних та спальних наборів родинам, які проживають у Харкові.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові відновлюють електропостачання - заживлено майже 80% міста Харкова. У місті та області ввели графік відключень електропостачання - обмеження діятимуть щонайменше протягом тижня. Ймовірні також і аварійні відключення світла.

Також у Харкові розгорнуті пункти незламності - їх відвідали за цей час близько 35 тисяч мешканців міста.

Допоможуть відновлювати після обстрілів Харків та область Канада і Швеція. Днями відбулася зустріч делегацій Посольств Канади та Швеції з владою Харкова та області. Сторони обговорили нагальні проблеми та шляхи розв'язання головних питань. Яку допомогу пообіцяли надати міжнародні партнери та з відновленням яких об'єктів планують допомагати, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться