Російська армія скинула авіабомбу на житловий будинок в Харківській області (ОНОВЛЕНО)

В результаті російського обстрілу у місті Вовчанськ пошкоджено двоповерховий будинок

Під завалами у Вовчанську можуть знаходитися люди. На місці події працюють всі екстрені служби. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Близько 15:00 до поліції надійшло повідомлення про обстріл міста Вовчанськ. За попередніми даними, удар був нанесений керованою авіабомбою. Пошкоджено двоповерховий будинок. Під завалами можуть знаходитися люди.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група, криміналісти та вибухотехніки.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчими відкрито кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

ОНОВЛЕНО: Поранених внаслідок авіаудару по Вовчанську немає, повідомив Суспільне Харків начальник Чугуївської РВА Сергій Лободенко.

"Центр зруйнований, але без поранених. Зруйновані житлові будинки, офісні, складські приміщення — пошкоджена цивільна інфраструктура. Удар по самому центру міста. По Вовчанську б'ють КАБами щодня", — сказав Лободенко.

За даними ДСНС, у результаті бомбардування сталися руйнації житлових будинків і магазину. 

Також пошкоджені поруч розташовані п'яти- та двоповерхові будівлі, торговельні об'єкти. У житловому будинку сталася пожежа, яку рятувальники оперативно ліквідували.

Співробітники ДСНС та Нацполіції провели обстеження зруйнованих і пошкоджених будівель. За попередніми даними одна особа постраждала.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Що відбувається в Харківській області біля кордону з росією

Фахівці Вовчанського району електричних мереж АТ "Харківобленерго" відновили електропостачання для 2700 споживачів, знеструмлених внаслідок обстрілу 12 березня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію АТ. Як розповів начальник Вовчанського РЕМ Олег Ковальов, обстріл стався вчора, але енергетики не мали змоги виїхати на місце день у день навіть щоб оглянути пошкодження: ворог завдавав ударів по місту до самої ночі.

Читайте також: У Харкові та області дали невтішний прогноз

Читайте также