Окупанти обстріляли Харків: що відомо (ОНОВЛЕНО)

У Харкові пролунали вибухи

Ворожі війська завдали ударів по Харкову. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківського міського голови Ігоря Терехова. 

“Наразі близько 15 вибухів у Харкові. У місті проблеми зі світлом - ворог цілить по енергетичній структурі. Є пожежі на місцях деяких “прильотів”, - повідомив Ігор Терехов. 

Він також закликав містян бути обережними - ворог може продовжувати обстріли.

У поліції Харківської області попередили: “Увага!  В Харкові чути вибухи. Не залишайте укриття до відбою сигналу "Повітряна тривога". Про влучання ворожих снарядів, постраждалих повідомляйте на спецлінію поліції 102.  Не викладайте фото і відео влучань. Не допомагайте ворогу вбивати наших дорослих і дітей”.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив: “Ворог вкотре обстрілює Харків. Зафіксовано влучання в обʼєкти критичної інфраструктури. Не покидайте укриттів, небезпека ще не минула! Інформація оновлюється!”.

Також він повідомив, що місто фактично без світла.

Ігор Терехов повідомив, що окупанти продовжують обстрілювати Харків. “Через знеструмлення насосних підстанцій у місті вже спостерігаються проблеми з водопостачанням. Також вранці на маршрути не вийде електротранспорт - перевезення здійснюватимуть автобуси за схемою блекауту”, - попередив він містян.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться