Харків’ян просять прихистити собак і котів

Вольєри в харківському притулку переповнені, ніде розміщувати евакуйованих тварин

КП "Центр поводження з тваринами" звертається до харків’ян з проханням прихистити собак і котів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію підприємства.

Як повідомили на підприємстві, до притулку надходить багато дзвінків з проханням забрати тварин з зони бойових дій. Оскільки вольєри притулку вже переповнені, містян закликають долучитися до порятунку домашніх улюбленців. Усі тварини щеплені від сказу та вірусних захворювань, кастровані/стерилізовані, оброблені від паразитів.

Звернутися до міського притулку можна щодня, з 9:00 до 16:30, за адресою: пр. Гагаріна, 358.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині зникли волонтери: є підозра, що з ними сталося

Днями, поки точилися бої за місто, двоє волонтерів на власній машині поїхали до Вовчанська, щоби евакуювати звідти місцеву родину. Але до адреси вони так і не доїхали – зникли. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергія Болвінова. Подробиці – за посиланням.

Читайте також: Учора окупанти посеред білого дня завдали сім авіаударів по житловому сектору Харкова. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі". "Під час наземних боїв на Харківському напрямку ворог не полишає спроб також і тероризувати цивільне населення обласного центру", – зазначає очільник області.

Внаслідок влучання безпосередньо у житлову 20-поверхівку сталися руйнації її конструкцій. За іншими адресами виникли пожежі у гаражному кооперативі на площі 80 кв.м., а також загорання трави на відкритій території. Пошкоджено поруч розташовані багатоповерхівки.

Жахливі фото – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться